reede, 4. november 2011

Lihapallikaste tillukeste kartulite ja kapsa-seesamiseemnesalatiga

 
Lihapallikaste
400g seahakkliha
2 muna
Speltajahu
Soola, pipart
250g puhastatud ja hakitud sibulat
450g hapukoort
1dl piima
Rafineerimata päevalilleõli
Sega hakkliha munaga, lisa niipalju jahu, et tekiks vormitav mass, maitsesta soola ja pipraga. Vormi hakklihast pallid, pruunista pannil õlis.
Kuumuta sibul õlis kuni muutub klaasjaks. Lisa lihapallid, hapukoor ja piim. Kuumuta keemiseni.

Keedetud kartul
Viieliitrine potitäis tillukesi kooritud kartuleid
Soola
Keeda kartulid enam-vähem pehmeks, jäta viimane valmimine omaenese kuumas haudumiseks. Kurna, jäta kaane all mahakeeratud kuumusega pliidil viimast niiskust aurutama.

Kapsasalat
800g kapsast
Rapsiõli
Soola
Seesamiseemneid
Riivi kapsas peene riiviga, sega hulka õli, maitsesta soola ja seemnetega.

3 kommentaari:

  1. Väike näpukas lihapallide retsepti juures: 450 kg hapukoort :)

    VastaKustuta
  2. Tegin ja väga hea kukkus välja;).

    VastaKustuta
  3. She uses your images: http://lovelyliller.com/de-sunneste-kjottbollene-lager-du-selv-kyllingkjottboller-uten-egg-og-melk-pa-123/

    VastaKustuta